Merk: Sym NU %50 korting op advies rijklaar kosten !
Model: Sym Fiddle II
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 1.650,00 € 0,00
Excl. BTW: € 1.363,64

Beschikbare opties:

Sym Fiddle II 50s

Sym Fiddle II Euro 4  is een zeer comfortabele scooter welke beschikbaar is in 2 prachtige kleuren. De scooterfabrikant Sym is er in geslaagd om een scooter te ontwerpen die een aantal retro elementen heeft welke gecombineerd worden de looks van nu. Modern en retro komen samen bij de Fiddle II50s! Naast het mooie uiterlijk is de Sym niets voor niets een bijzonder goed verkochte scooter. Dit komt omdat hij namelijk ook bijzonder lekker rijdt.
 

Het uiterlijk

Qua uiterlijk zijn er nog details van vroeger in terug te vinden maar op technisch vlak niet. De Sym Fiddle II 50s is bijzonder up-2-date als het gaat om techniek. De Fiddle beschikt over een moderne 4-takt verbrandingsmotor welke bovendien erg zuinig en stil is. Aan de voorkant is een remschijf gemonteerd welke voor meer remkracht zorgt. De soepele vering zorgen ervoor dat elke rit een bijzonder aangename rit worden. Naast de elektrische starter is er ook een kickstarter aanwezig.
 

Veel comfort

Deze bijzonder mooie Sym scooter is ook geschikt om een passagier mee achterop te nemen. Het voetenplateau loopt wat verder door zodat de passagier achterop zijn of haar voeten kwijt kan. Een slim design van Sym!
 

Sym Fiddle 2 in grijs en bruin

De Sym Fiddle 2 verkopen wij in 2 prachtige kleuren. Dit zijn Grijs en Bruin. Ook al is de kleur alleen anders, de kleur doet wel heel veel. De muisgrijze kleur geeft de Fiddle II een chique uitstraling en combineert erg moei met de zwarte en chromen accenten. De chocolade bruine kleur bij het bruine model, welke gecombineerd wordt met een crème zadel, accentueert het retro gevoel welke de Fiddle II met zich meebrengt. Ook hier combineren de zwarte en chromen details erg goed.
 

Extra accessoires

De Fiddle II 50s van Sym is ook met diverse accessoires en opties te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een windscherm, valbeugels, een achterdragen of een goed slot. Wist je dat je ook de Sym Fiddle 2 kunt leasen?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren